Welkom bij ChipsAway Alkmaar.

REPARATIES

ChipsAway Alkmaar is gespecialiseerd in:

Het herstellen van kleine schades aan het exterieur van uw auto zoals krassen, deuken, scheuren en gaten in het plaatwerk, de velgen of de kunststof delen én het herstellen van schades aan het interieur van uw auto zoals scheuren of brandgaten in de bekleding en beschadigingen van dashboard of kunststof delen.

Ook het repareren en opnieuw spuiten van uw velgen behoort tot de specialisaties van ChipsAway Alkmaar.

KWALITEIT

Alleen de daadwerkelijke schade wordt hersteld en zoveel mogelijk van de originele materialen aan uw auto worden intact gelaten en geïntegreerd in de reparatie. Dit wordt gecombineerd met hoogwaardige producten en uitstekend vakmanschap voor een zeer solide eindresultaat. Wij geven 3 jaar volledige garantie op elke reparatie. ChipsAway beschikt over een uitgebreide gepatenteerde kleurendatabase (60.000 kleuren) in een geautomatiseerde Spectrummeter. Elke tint kan op deze wijze exact nagemaakt worden en wij werken derhalve niet meer met kleurstalen!. Zo ontstaat er geen nuance verschil in het eindresultaat.

KOSTEN

Door milieuvriendelijk, mobiel en kostenbewust te werken is de reparatie in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper dan bij de traditionele herstelmethodes. Elke reparatie wordt individueel getaxeerd. Dit kan door middel van een foto of een bezoek. Neem telefonisch contact op met ChipsAway Alkmaar.

MILIEU

ChipsAway heeft een volledig milieuvriendelijk en gepatenteerd laksysteem ontwikkeld. De reparatie hoeft niet in een spuitcabine uitgevoerd te worden en zware belasting van het milieu wordt voorkomen.

SERVICE

De reparatie kan op elke locatie uitgevoerd worden.